woensdag 13 november 2019

Oeps

Gisteravond, tijdens het koken, kwam ik er achter, dat zoonlief afgelopen weekend per ongeluk het pak lang houdbare melk had gepakt in plaats van de korter houdbare melk. (hoe bedoel je, ik gebruik zelf vrijwel geen melk :) ) Dus er stond nog een pak met houdbaarheidsdatum 10.11.19 en dat was alweer een paar dagen geleden. Gisteravond daar nog wat van gebruikt en vanochtend heeft manlief wat gebruikt en ik heb van de laatste halve liter maar weer havermoutpap met appel en rozijnen gemaakt. Het zou zonde zijn als we het weg moeten gooien.
En eerlijk is eerlijk, met dit weer is dat natuurlijk ook lekker als ontbijt


Tussen de middag hadden we zin in troostvoedsel (ruzie met een klant die weigert om 2 rekeningen van totaal dik 600 euro te betalen, omdat er nog een kabeltje van € 2,50 die op de ene rekening staat nageleverd moet worden...) en hebben we allebei een pakje van die chinese noedels (sliertjes zoals wij ze noemen) genomen.
Even wat zout nodig zullen we maar zeggen. Gelukkig koop ik die pakjes alleen als ze voor 99 cent voor 4 pakjes in de aanbieding zijn, dus al te groot is de schade dan weer niet.













Vanavond eten we de rest van de griekse tomatenrijst op, aangevuld met wat doperwten, gele paprika, een uitje en weer wat van de kip, die we nog in de vriezer hebben liggen van week 1.

Hier de cijfers van vandaag:

Zoals jullie kunnen zien, hebben we nog € 56,14 over tot het einde van de maand.
Dat gaat heel spannend worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten